26.07.26

BugNaOrnie

Niedawno grajać rankeda miałem taką sytuację że grając rankeda ornem na topie chciałem na 14 poziomie ulepszyc przedmiot mojemu hecarimowi, problem pojawił się taki, że gdy zacząłem wykuwać mu przedmiot to on w tym samym czasie wskoczył na herolda, przez co wykucie przedmiotu się nie zaliczyło, a szkopuł tkwi w tym że nie dość że faktycznie gra zaliczyła mu to tak jakbym wykuł mu ten ulepszony przedmiot przez co zabrało mi ulepszenie, ale ani przedmiot nie został ulepszony (widac bylo na tab), ani moje staty się nie zwiększyły (sprawdziłem to przytrzymując shift na pasywce, na 17 lvl po wykuciu wszystkich przedmiotow miałem +26% statow defensywnych a normalnie jest +30%), to jeszcze nie mogłem znowu wykuć przedmiotu hecarmowi. Czy ktoś kiedyś spotkał się z podobną sytuacją?
Inne wpisy
Czy takie „macro przypomnienia” w trakcie gry mają sens? Włamanie duo Boosting Freecash League of Legends - rekrutacja do Baltic Legends Rekrutacja League of Legends - rekrutacja do Baltic Legends niestabilność gry Patching Diana