0
Szukam drużyny ;)

Hej! Jeśli spojrzałeś tu to oznacza to że możesz być zainteresowany mną, cieszy mnie ta wiadomość :) Ogólnie to pozwól że się przedstawię. Jestem Adam, mam 11 lat i interesuje się e-sportem i ogólnie grami. Na razie szukam teamu który nie gra w turniejach o pieniądze, a jeśli już by takie były to ja nie biorę z takich turniejów ani grosza. Gram 4FUN, w przyszłości chcę już grać w większych turniejach. Ale nie jeszcze teraz bo do tego jeszcze kilka lat ;) Moja ranga w Valorancie z Bety to Srebro 3, ale ostatnio jestem w gazie i nie mam zamiaru zwalniać z moim rozwojem. Najczęściej gram Phantom'em a jeśli chodzi o pistolet to Ghost lub Frenzy. Jeśli chodzi o postacie to najbardziej Reyna ale w tej chwili robię kontrakt Raze ponieważ, uważam ją za bardzo dobrą postać, mogę grać również Sage, Sova lub Cypher'em. W razie jakiegokolwiek kontaktu zapraszam do pisania tutaj lub na discordzie: (☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞#7859. Miłego dnia lub nocy ;)
Inne wpisy
Valorant nie czyta monitora
Szukam ludzi do gry
Dobieranie graczy
Zawieszanie gry podczas wyboru postaci
Valorant points
Szukam kogoś kto mnie nauczy grać
Odwołanie od bana
Windows 11
Wszystkie skórki Valorant Agent Contract Classic uszeregowane od najgorszego do najlepszego
Wszystkie karty graczy w Valorant Odcinek 7 Akt 3 Przepustka bojowa
Komentarze (4)